Motorvakanties boeken?


Ben je op zoek naar een organisatie die motorvakanties aanbiedt? Wil je meer ontdekken van Europa of heb je je hart verloren aan Azië? Zoek dan niet verder. Neem direct een kijkje bij Ride 2 Discover en boek direct jouw gedroomde motorvakantie! Ride 2 Discover is dé organisatie waar je naar op zoek bent voor het ervaren en beleven van unieke motorvakanties die aan al jouw wensen voldoen. Door onze kennis en passie samen te voegen in ons bedrijf kun je bij ons vandaag de dag een toffe motorvakantie boeken. Het is aan jou de keuze of je door Europa wilt crossen of dat je liever cultuur snuift in het prachtige Azië. Bij Ride 2 Discover merk je dat er persoonlijk wordt meegedacht en dat dit een grote meerwaarde is voor jouw reis. Dit geldt zowel voor de voorbereiding als de persoonlijke aandacht die wij je geven tijdens de tours. Wil je in een kleine groep van 2, 3 of 4 personen een reis maken? Dan kan dat ook met onze opgeleide lokale gidsen. Bij de reisbeschrijving op deze website staat welke tours hiervoor in aanmerking komen. Reis je liever met een grotere groep? Dan kunnen wij dat ook voor je regelen. Voor het vinden van verschillende motorvakanties ben je bij Ride 2 Discover aan het juiste adres.

Bekijk ons aanbod

Azië

Een werelddeel waar je snel thuis voelt door de vriendelijkheid van de lokale bevolking.

De diversiteit aan natuur en cultuur laat je iedere dag verbazen hoe mooi een landschap kan zijn en hoe treffend Aziatische culturen je kunt boeien.

Samen met het heerlijke eten zult je dit werelddeel voor altijd in je armen nemen.

Bekijk reizen

Europa

Europa is een walhalla voor motorrijders. In ons reisprogramma bieden we een diversiteit van mogelijkheden aan. Naast de heerlijke secundaire wegen, de vele bergen in o.a. de Alpen en de Dolomieten kunt u ook de onverharde weggetjes bedwingen in o.a. Scandinavië en andere Europese landen.

Met onze RALLY/RIDE reizen kunt u optimaal uw All Road motor gebruiken .

Bekijk reizen

Expedition

Expedition reis betekent bij ons dat een reis eenmalig of als een pilot wordt gereden met een kleine groep. We hebben van te voren een plan en route gemaakt maar terplekke kunnen we als het nodig is er vanaf wijken, hierdoor is er voor de deelnemers enige flexibiliteit vereist.

Bij sommige reizen gaat er een fotograaf mee om een documentaire te maken.

Bekijk reizen

Azië reizen


Sri Lanka Wild Life And Nature 21 Dagen

Welke Nieuwe Reis komt Hier Binnenkort

Sri Lanka Highlights 10 Dagen

Indonesië Bali Lombok Sumbawa 21 Dagen

Indonesië Bali Java Plantations And Volcanoes 14 Dagen

Indonesië Flores Authentiek 9 Dagen

India Nagaland Oude Stammen 16 Dagen

Nepal Mustang 16 Dagen

Centraal Azië Pamir Highway 16 Dagen

Indonesië Bali Lombok DeLuxe Relax 22 Dagen

Vietnam Noord Hoogtepunten 10 Dagen

Cambodja The Khmer Trail 14 Dagen

Malaysia Highlights 10 Dagen

Filipijnen Majestic Mountains And rice Terraces 14 Dagen

Thailand Golden Triangle Big Bikes 16 Dagen

Europa reizen


Schotland Highland & Whisky Individueel 12 Dagen

Zweden Back 2 Basic Ride 8 Dagen

Finland Rusland Noorwegen Zweden Arctic Ride 21 Dagen

Zweden Reindeer Ride 14 Dagen

Frankrijk Grandes Alpes Individueel 12 Dagen

Italië Dolomieten Individueel 7 Dagen

Expedition reizen


Centraal Azië Pamir Highway 16 Dagen

Ride 2 Discover kent 3 verschillende soorten motorreizen


Adventure


 

Tour betekent dat u zowel over verharde – als onverharde wegen/paden rijdt en dat korte delen van de etappe uitdagend kunnen zijn, maar niet risicovol.

De aantal dagdelen m.b.t. onverharde wegen/paden in een reis worden duidelijk aangegeven bij de informatie.

All Road


 

Speciaal voor de bezitters van een All Road motor in Nederland en Belgie ontwikkelen wij motorreizen ( RALLY / RIDE ) waarmee u On en met name Off Road in Europa kunt rijden.

Het Off Road, off liever gezegd de onverharde tracks/wegen worden zorgvuldig uitgekozen zodat u met de zware Off Road motor deze goed kunt berijden.

On-road


 

Tour betekent dat u alleen op geasfalteerde wegen rijdt.

We rijden in Azië zoveel mogelijk kleine afgelegen weggetjes door rijstvelden, plantages, kleine dorpjes en bergachtig gebied. In Europa gaat het om zoveel mogelijk secundaire en berg wegen.

Motorvakanties boeken bij Ride 2 Discover

Naast het vinden van de kleine weggetjes, paden of zelfs single track hebben wij ook veel aandacht voor onze overnachtingen. Wij zorgen ervoor dat je na een dag motorrijden heerlijk kunt uitrusten in een bijzonder hotel en dat de overnachting op een mooie locatie is. Kies je voor een motortrip door Azië? Dan zul je je snel thuis voelen in dit werelddeel. De lokale bevolking is erg vriendelijk en de diversiteit aan natuur en cultuur laat je iedere dag verbazen hoe mooi een landschap kan zijn. Samen met het heerlijke eten zul je dit werelddeel voor altijd koesteren. Je ontdek de mooiste plekjes en geniet van smaakvolle gerechten. Voel je je toch fijner met een trip dichterbij huis? Dan is een motorvakantie door Europa de ideale keuze voor jou. In ons reisprogramma bieden we je een grote diversiteit aan mogelijkheden. Naast de heerlijke secundaire wegen, de vele bergen in onder andere de Alpen en de Dolomieten kun je ook de onverharde weggetjes vinden die je leiden door het prachtige Scandinavië. Laat je hart sneller kloppen en boek direct een motorvakantie bij Ride 2 Discover!

 

Ride 2 Discover probeert u via deze website zoveel mogelijk informatie te geven betreffende de motorreizen en alles wat ermee te maken heeft. Indien u alsnog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen

Contact