Filter

Onvergetelijke motorreizen Azië!

Heb je plannen om op vakantie te gaan met de motor? Wil je graag meer weten over motorreizen Azië? Ride 2 Discover heeft een passie voor motorreizen en biedt diverse motorreizen Azië aan. Ride 2 Discover is ontstaan uit een passie voor motorrijden. Met de persoonlijke meerwaarde die onze crew aan de motorreizen Azië geeft zul je de reis van je leven hebben! Azië is een bijzonder boeiend werelddeel waar je je snel thuis zult voelen door de vriendelijke bevolking. Als je Ride 2 Discover benadert voor een motorreis door Azië zul je merken dat alles tot in de puntjes goed geregeld wordt door ons. Onze programma’s staan als een huis. Zowel bij de voorbereiding als tijdens de tour kun je rekenen op persoonlijke begeleiding. Wil je individueel reizen of met een groep? Laat het ons weten. Er is veel mogelijk bij Ride 2 Discover. Bij motorreizen Azië kun je kiezen uit diverse landen zoals Vietnam, Thailand, Sri Lanka, Indonesië, Cambodja, Mongolië, Nepal, India, Filipijnen en Tadzjikistan. Stuk voor stuk landen met een prachtige natuur, een rijke cultuur, een heerlijke Aziatische keuken en vele traditionele volkeren. Voor een onvergetelijke motorreis ben je bij Ride 2 Discover aan het juiste adres!

Onze motorreizen in Azië:

Sri Lanka Wild Life And Nature 21 Days

Welke nieuwe reis zal hier binnenkort staan

Sri Lanka Highlights 10 Days

Indonesië Tropical Sunda Islands 24 Days

Indonesië Bali Java Old Colonial Plantations 14 Days

India Nagaland 16 Dagen

Vietnam Midden Noord 22 Dagen

Cambodja The Khmer Trail 14 Dagen

Filipijnen North Luzon Highlights10 Days

Filipijnen Majestic Mountains And rice Terraces 18 Days

Thailand Golden Triangle Big Bikes 16 Days

Gegarandeerd vertrek motorreizen Azië

Wij bieden reizen aan met gegarandeerd vertrek. Je hoeft niet bang te zijn dat de reis alsnog gecanceld wordt bij te weinig deelnemers. Bij een motorreis door Azië staat natuurlijk voorop dat je geniet van de tour. De meeste wegen in Azië zijn van goede kwaliteit en als dat niet het geval is kiezen we voor avontuurlijke paden waarvoor je geen off-road ervaring nodig hebt. Je zult genieten van een schitterende natuur, adembenemende vergezichten en uitdagende routes met veel opeenvolgende bochten. Onze motorreizen Azië zijn afwisselend en verrassend.

Meer informatie over motorreizen Azië?

Op deze website kun je al veel informatie vinden over de reizen. Als je toch nog vragen of speciale wensen hebt dan kun je ons altijd bellen of mailen. Van elke reis tref je een gedetailleerd programma aan. Je krijgt duidelijkheid over de prijs en wat daar bij inbegrepen is. Ook weet je precies wat je zelf moet betalen. Voor een motorreis door Azië zul je het een en ander moeten regelen. Daarom bieden wij je een optie van 14 dagen aan zonder verdere verplichtingen. Op deze manier ben je zeker van een plaats. Zodra wij jouw aanmelding hebben ontvangen krijg je van ons een telefoontje.