Filter

Onvergetelijke motorreizen Azië!

Heb je plannen om op vakantie te gaan met de motor? Wil je graag meer weten over motorreizen Azië? Ride 2 Discover heeft een passie voor motorreizen en biedt diverse motorreizen Azië aan. Ride 2 Discover is ontstaan uit een passie voor motorrijden. Met de persoonlijke meerwaarde die onze crew aan de motorreizen Azië geeft zul je de reis van je leven hebben! Azië is een bijzonder boeiend werelddeel waar je je snel thuis zult voelen door de vriendelijke bevolking. Als je Ride 2 Discover benadert voor een motorreis door Azië zul je merken dat alles tot in de puntjes goed geregeld wordt door ons. Onze programma’s staan als een huis. Zowel bij de voorbereiding als tijdens de tour kun je rekenen op persoonlijke begeleiding. Wil je individueel reizen of met een groep? Laat het ons weten. Er is veel mogelijk bij Ride 2 Discover. Bij motorreizen Azië kun je kiezen uit diverse landen zoals Vietnam, Thailand, Sri Lanka, Indonesië, Cambodja, Mongolië, Nepal, India, Filipijnen en Tadzjikistan. Stuk voor stuk landen met een prachtige natuur, een rijke cultuur, een heerlijke Aziatische keuken en vele traditionele volkeren. Voor een onvergetelijke motorreis ben je bij Ride 2 Discover aan het juiste adres!

Onze motorreizen in Azië:

Sri Lanka Wild Life And Nature 21 Dagen

Sri Lanka Highlights 10 Dagen

Indonesië Tropical Sunda Islands 24 Dagen

Indonesië Bali Java Old Colonial Plantations 14 Dagen

Indonesië Bali Relax 10 Dagen Deel 1B

Indonesië Flores Authentiek 12 Dagen Deel 1A

India Nagaland Oude Stammen 16 Dagen

Nepal Lower Mustang 16 Dagen

Centraal Azië Pamir Highway 16 Dagen

Japan Geisha Mysterie 16 Dagen

Vietnam Midden Noord 22 Dagen

Cambodja The Khmer Trail 14 Dagen

Filipijnen North Luzon Highlights 10 Dagen

Filipijnen Majestic Mountains And rice Terraces 18 Dagen

Thailand Golden Triangle Big Bikes 16 Dagen

Gegarandeerd vertrek motorreizen Azië

Ben je op zoek naar een toffe en unieke motorreizen Azie? Wil je graag met jouw motor de wereld verkennen en ben je benieuwd naar de schoonheden van Azië? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Ride 2 Discover. Onze motorreizen Azie bieden je een zeer gevarieerd programma. Onze motorreizen zijn geschikt voor mensen met veel motorervaring, maar ook voor motorliefhebbers die net begonnen zijn met rijden. De routes die wij uitstippelen in Azië gaan zowel on- als off-road. Via verharde en onverharde weggetjes, via kleine dorpjes en rijstvelden ontdek je Azië op zijn mooist. Je zult tijdens een reis door Azië genieten van veel cultuur, uitgestrekte bergen en tropische stranden. Je kunt op avontuurlijke safari op zoek naar onder andere olifanten en je kunt walvissen spotten. Daarnaast kun je een kijkje nemen bij theeplantages en in een olifantenweeshuis. De verschillende soorten overnachtingen en natuurlijk de lokale maaltijdspecialiteiten maken de hele reis compleet.

Motorreizen Azie met Ride 2 Discover

Azië is een werelddeel waar je je snel thuis voelt door de vriendelijkheid van de lokale bevolking. De diversiteit aan natuur en cultuur laat je iedere dag verbazen hoe mooi een landschap kan zijn en hoe treffend Aziatische culturen je kan boeien. Samen met het heerlijke eten zul je dit werelddeel voor altijd omarmen. We bieden je verschillende soorten reizen aan, van avontuurlijke off-road tochten tot relaxte tours langs de kust. Bij Ride 2 Discover vinden we het belangrijk dat je reis soepel en zorgeloos verloopt. We regelen alles voor je. Denk hierbij aan het regelen van een overnachting tot de huur van een motorfiets en het vervoer van en naar de luchthaven. Met Ride 2 Discover kun je onder andere Sri Lanka, Indonesië, Bali en Java ontdekken op een unieke manier. Onze lokale gidsen hebben uitgebreide kennis van de beste routes en bezienswaardigheden van Azië en zorgen ervoor dat je iedere dag volledig kunt genieten van je motorreis.

Meer weten over motorreizen Azie?

Voor een onvergetelijke motorreis ben je bij Ride 2 Discover aan het juiste adres. Je zult genieten van een schitterende natuur, adembenemende vergezichten en uitdagende routes met veel opeenvolgende bochten. Onze motorreizen Azië zijn afwisselend en verrassend. Wij bieden verschillende motorreizen aan die je in groepjes van 2, 3 of 4 personen kunt maken. Ook kun je een reis maken met onze opgeleide lokale gidsen. Wil je individueel reizen of met een groep? Laat het ons weten. Er is veel mogelijk bij Ride 2 Discover. Bij de reisbeschrijving staat welke tours hiervoor in aanmerking komen.