Filter

Onvergetelijke motorreis Sri Lanka!

Ben je op zoek naar een motorreis Sri Lanka? Heb je je hart verpand aan Azië en ben je benieuwd wat het mooie landschap van Sri Lanka je te bieden heeft? Door een motorreis Sri Lanka te boeken bij Ride 2 Discover zul je een unieke ervaring beleven! Een aantal jaar geleden hebben wij ons passie omgezet in werk. Wij bieden je vandaag de dag dan ook verschillende soorten motorreizen aan door onder andere Sri Lanka. Door Sri Lanka op twee wielen te ontdekken, kom je op unieke plekken en ervaar je het land zoals het bedoelt is. Sri Lanka is een van de mooiste landen van Azië en misschien wel van de hele wereld! Ride 2 Discover is de unieke plek voor het vinden en boeken van unieke en onvergetelijke motorreizen. Veel deelnemers die eerder zijn mee geweest met onze motorreizen komen vaak weer terug voor een nieuw avontuur. Jij ook?

Onze motorreizen in Sri Lanka:

Sri Lanka Wild Life And Nature 21 Dagen

Sri Lanka Highlights 10 Dagen

Motorreis Sri Lanka voor 10 of 21 dagen

Je kunt bij ons kiezen uit twee verschillende motorreizen die door Sri Lanka gaan. Wij bieden je een motorreis ‘Sri Lanka Wild Life And Nature 21 dagen’ aan waarbij je start begint Colombo/Negombo. Deze motorreis heeft een zeer gevarieerd programma. Je zult veel cultuur kunnen snuiven. Laat je verrassen door de uitgestrekte bergen, tropische stranden en ga mee met een avontuurlijke safari voor het vinden van onder andere olifanten. Naast een safari kun je genieten van prachtige overnachtingen, kun je een kijkje nemen bij theeplantages en ben je welkom om een blik te werpen bij een olifantenweeshuis. Vind je 21 dagen toch iets te lang? Dan kun je er ook voor kiezen om de ‘Sri Lanka Highlights 10 dagen’ bij ons te boeken. Met deze 10-daagse trip ga je dwars door de uitgestrekte theeplantages en diverse Wild Life parken. Je gaat de Boeddhistische oudheid van dichtbij ervaren en je mag een kijkje nemen in de diverse adembenemende tempels. In de bergen van midden Sri Lanka zul je de bekende theeplantages doorkruisen en ga je diverse Nationale Parken bezoeken. Vergeet niet langs de stranden van West Sri Lanka te rijden om de tropische sferen te ervaren.

Meer weten over een motorreis Sri Lanka?

Wil je meer weten over een motorreis Sri Lanka? Wil je direct een motorreis Sri Lanka boeken? Wil je in een kleine groep van 2, 3 of 4 personen een reis maken? Je kunt direct contact met ons opnemen voor het stellen van al je vragen. Daarnaast kun je direct online je motorreis Sri Lanka vastleggen.