Filter

Onvergetelijke motorvakantie Vietnam

Wil je graag een vakantie die je je leven lang niet zult vergeten? Wat dacht je van een motorvakantie Vietnam? Rijd je graag op een motor? Ben je geïnteresseerd in andere culturen? Dan heeft Ride 2 Discover jou zeker iets te bieden. Wij organiseren unieke en onvergetelijke motorreizen door Azië en Europa. Een 22-daagse motorvakantie Vietnam is een afwisselende reis die alles in zich heeft wat een vakantie onvergetelijk maakt. Naast een fantastische tour over mooie bergwegen maak je kennis met een boeiende cultuur. Je zult ongetwijfeld genieten van de adembenemende vergezichten, de historische bezienswaardigheden en de ontmoeting met bijzondere bergbewoners. Ook de gevarieerde Vietnamese keuken zul je zeker kunnen waarderen. Wij hebben van onze passie ons werk gemaakt en dat merk je. Met een motor onbekende landen bezoeken is fantastisch om te doen. Ons kenmerk is de grote persoonlijke meerwaarde die wij aan de tours geven. Als je kiest voor een motorvakantie Vietnam dan regelen wij alles tot in de puntjes. Niets wordt aan het toeval overgelaten en onze programma’s zitten goed in elkaar. Zowel bij de voorbereiding als tijdens de reis begeleiden wij jou persoonlijk. Ride 2 Discover zorgt ervoor dat het een onvergetelijke reis wordt!

Onze motorreizen in Vietnam:

Vietnam Midden Noord 22 Dagen

Programma van jouw motorvakantie Vietnam

Wil je graag weten wat het programma van je motorvakantie Vietnam inhoudt? Op deze website kun je het hele programma lezen. Per dag weet je waar de reis heen gaat. Het programma is enorm gevarieerd. We bezoeken kleurrijke markten en maken een wandeling door de verboden paarse stad Hué. Ook rijden we door de bekende stad Hanoi. Het plezier van het motorrijden gecombineerd met een prachtige natuur, een rijke cultuur en ontmoetingen met lokale mensen maakt de motorvakantie Vietnam tot een fantastische ervaring!

Vragen over motorvakantie Vietnam?

Heb je speciale wensen of zijn er nog vragen dan kun je ons altijd bellen of mailen. Wij bieden reizen aan met gegarandeerd vertrek. Je hoeft niet bang te zijn dat je reis alsnog geannuleerd wordt. Je kunt een optie nemen op de motorreis door Vietnam. Je hebt dan 14 dagen de tijd voor je een definitieve reservering moet maken. Met een optie ben je verzekerd van een plaats en het verplicht je tot niets. Vanaf je aanmelding tot het einde van de reis kun je rekenen op onze persoonlijke aandacht. Op deze website wordt duidelijk aangegeven wat wel en niet bij de prijs is inbegrepen zodat daar geen misverstanden over kunnen ontstaan. Investeer in onvergetelijke ervaringen en maak een motorreis door het prachtige Vietnam!