Filter

Vietnam motorreis boeken

Houd je wel van een beetje avontuur? Houd je ook van motorrijden? Met een Vietnam motorreis van Ride 2 Discover heb je een gouden combinatie. Ride 2 Discover organiseert unieke en onvergetelijke motorreizen. Een Vietnam motorreis voert je over mooie bergwegen met spectaculaire vergezichten. Een Vietnam motorreis houdt veel meer in dan enkel rijden op een motor. Het brengt je in aanraking met een rijke cultuur, een mooie natuur en een vriendelijke lokale bevolking. De grote meerwaarde van Ride 2 Discover is onze persoonlijke betrokkenheid. Zowel bij de voorbereidingen als tijdens de tour kun je rekenen op persoonlijke begeleiding. Wij hebben van onze passie ons werk gemaakt en dat merk je aan alles. Onverminderd enthousiast zet onze crew zich tijdens elke reis in om deze onvergetelijk te maken. Een Vietnam motorreis is enorm afwisselend. Het brengt je op plaatsen waar maar weinig mensen geweest zijn. Tijdens de tour kiezen we regelmatig voor korte avontuurlijke paden die geen off-road ervaring vereisen. De tocht voert door de bergen en we kruisen een aantal hoge passen. Alles is door ons tot in de puntjes geregeld. Je kunt alles aan ons overlaten, jij hoeft enkel maar te genieten!

Onze motorreizen in Vietnam:

Gegarandeerd vertrek met onze Vietnam motorreis

Ride 2 Discover biedt reizen aan met gegarandeerd vertrek. Dat betekent dat je rustig je voorbereidingen kunt treffen zonder de kans dat de reis wordt afgeblazen. Een motorreis door Vietnam zul je je leven lang niet vergeten! De ene dag rijd je in alle rust langs uitgestrekte rijstvelden. De andere dag tour je door de drukke stad Hanoi. Op deze website tref je een uitgebreid programma aan van de reis door Vietnam die 22 dagen duurt. Je zult verrast zijn door de verschillende activiteiten die wij gepland hebben.

Vragen over Vietnam motorreis?

Heb je speciale wensen, opmerkingen of vragen dan nodigen wij je uit om ons te bellen of te mailen. We bieden de mogelijkheid om een optie te nemen als je niet helemaal zeker bent. Je hebt dan 14 dagen de tijd om een besluit te nemen. Een optie verplicht je tot niets je hebt wel de zekerheid dat je plaats hebt. Wij zijn duidelijk over wat bij de prijs is inbegrepen. Je vindt een overzicht op deze website. Ook vermelden wij duidelijk wat er niet bij de prijs is inbegrepen. Hiermee worden misverstanden voorkomen. Ga jij je droom realiseren en kies je voor een Vietnam motorreis? Wij kijken uit naar je aanmelding!