Motorreizen boeken?


Wil je onvergetelijke motorreizen maken met een vriend of een familielid? Wil je met een groep bekenden Azië of Europa verkennen op twee wielen? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Ride 2 Discover. Ride 2 Discover is een organisatie die jou de tofste motorreizen aanbiedt in verschillende gebieden en continenten. Wij hebben jaren terug onze passie omgezet in werk en bieden keer op keer de mooiste reizen aan voor motorliefhebbers. Door de jaren heen hebben wij onze kennis en ervaring in het organiseren van motorreizen steeds verder uit kunnen breiden en kun je vandaag de dag bij ons diverse motorreizen boeken. Wil je in een kleine groep van 2, 3 of 4 personen een reis maken, dan kan dat met onze opgeleide lokale gidsen. Uiteraard kun je je ook inschrijven voor individuele motorreizen en word je bij een groep geplaatst. Voor het vinden van een unieke en onvergetelijke motorreis, ben je bij Ride 2 Discover aan het juiste adres.

Bekijk ons aanbod

Azië

Een werelddeel waar je snel thuis voelt door de vriendelijkheid van de lokale bevolking.

De diversiteit aan natuur en cultuur laat je iedere dag verbazen hoe mooi een landschap kan zijn en hoe treffend Aziatische culturen je kunt boeien.

Samen met het heerlijke eten zult je dit werelddeel voor altijd in je armen nemen.

Bekijk reizen

Europa

Europa is een walhalla voor motorrijders. In ons reisprogramma bieden we een diversiteit van mogelijkheden aan. Naast de heerlijke secundaire wegen, de vele bergen in o.a. de Alpen en de Dolomieten kunt u ook de onverharde weggetjes bedwingen in o.a. Scandinavië en andere Europese landen.

Met onze RALLY/RIDE reizen kunt u optimaal uw All Road motor gebruiken .

Bekijk reizen

Expedition

Expedition reis betekent bij ons dat een reis eenmalig of als een pilot wordt gereden met een kleine groep. We hebben van te voren een plan en route gemaakt maar terplekke kunnen we als het nodig is er vanaf wijken, hierdoor is er voor de deelnemers enige flexibiliteit vereist.

Bij sommige reizen gaat er een fotograaf mee om een documentaire te maken.

Bekijk reizen

Azië reizen


Sri Lanka Wild Life And Nature 21 Dagen

Sri Lanka Highlights 10 Dagen

Indonesië Tropical Sunda Islands 24 Dagen

Indonesië Bali Java Plantations And Volcanoes 14 Dagen

India Nagaland Oude Stammen 16 Dagen

Nepal Mustang 16 Dagen

Centraal Azië Pamir Highway 16 Dagen

Indonesië Bali Lombok DeLuxe Relax 22 Dagen

Cambodja The Khmer Trail 14 Dagen

Filipijnen Majestic Mountains And rice Terraces 14 Dagen

Thailand Golden Triangle Big Bikes 16 Dagen

Europa reizen


Schotland Highland & Whisky Individueel 12 Dagen

Zweden Back 2 Basic Ride 8 Dagen

Finland Rusland Noorwegen Zweden Arctic Ride 21 Dagen

Zweden Reindeer Ride 14 Dagen

Frankrijk Grandes Alpes Individueel 12 Dagen

Italië Dolomieten Individueel 7 Dagen

Expedition reizen


Centraal Azië Pamir Highway 16 Dagen

Ride 2 Discover kent 3 verschillende soorten motorreizen


Adventure


 

Tour betekent dat u zowel over verharde – als onverharde wegen/paden rijdt en dat korte delen van de etappe uitdagend kunnen zijn, maar niet risicovol.

De aantal dagdelen m.b.t. onverharde wegen/paden in een reis worden duidelijk aangegeven bij de informatie.

All Road


 

Speciaal voor de bezitters van een All Road motor in Nederland en Belgie ontwikkelen wij motorreizen ( RALLY / RIDE ) waarmee u On en met name Off Road in Europa kunt rijden.

Het Off Road, off liever gezegd de onverharde tracks/wegen worden zorgvuldig uitgekozen zodat u met de zware Off Road motor deze goed kunt berijden.

On-road


 

Tour betekent dat u alleen op geasfalteerde wegen rijdt.

We rijden in Azië zoveel mogelijk kleine afgelegen weggetjes door rijstvelden, plantages, kleine dorpjes en bergachtig gebied. In Europa gaat het om zoveel mogelijk secundaire en berg wegen.

Verschillende motorreizen van Ride 2 Discover

Bij Ride 2 Discover staat veiligheid voorop. We zorgen ervoor dat al onze reizen worden begeleid door ervaren gidsen en we bieden uitgebreide ondersteuning aan onderweg. We werken alleen met betrouwbare partners en zorgen ervoor dat onze motorfietsen altijd in topconditie zijn. Hierdoor ben je verzekerd van kwaliteit en kun je met een gerust hart de weg op. De routes die wij je aanbieden zijn speciaal ontworpen om je te laten genieten van de prachtige landschappen en uitdagende wegen. Of je nu een ervaren motorrijder bent of je net begint met rijden, Ride 2 Discover heeft verschillende motorreizen in de aanbieding. Onze reizen zijn geschikt voor alle niveaus. Je vindt bij ons avontuurlijke off-road ritten tot ontspannende tours langs de kust. Na de vele kilometers is het ook tijd om voldoende te rusten. Wij zorgen ervoor dat je na een dag rijden fijn kunt uitrusten in een bijzonder hotel of dat de overnachting op een mooie locatie is. Tijdens deze reizen overnacht je voornamelijk in gezellige dorpjes en heb je de mogelijkheid om de lokale cultuur te ervaren.

Meer weten over onze aangeboden motorreizen?

Wil jij een onvergetelijke motorreis in Azië boeken, een bijzondere motorreis in Europa ervaren of een met ons mee op Expedition? Neem dan direct een kijkje op deze website. Laat je verrassen en inspireren door de mogelijkheden die wij je aanbieden voor het boeken van jouw gedroomde motorreis.

Ride 2 Discover probeert u via deze website zoveel mogelijk informatie te geven betreffende de motorreizen en alles wat ermee te maken heeft. Indien u alsnog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen

Contact