Filter

Maak een onvergetelijke motorreis Vietnam!

Tour je graag op je motor en wil je graag met de motor op vakantie? Ride 2 Discover maakt het mogelijk! Wij bieden diverse unieke motorreizen aan. Wat dacht je van een motorreis Vietnam? Deze reis combineert het plezier van motorrijden met het ervaren van de boeiende Aziatische cultuur. Een motorreis Vietnam is een unieke en onvergetelijke reis. Onafhankelijk en vrij maak je kennis met onbekend gebied onder begeleiding van de crew van Ride 2 Go. Je motorreis Vietnam wordt door ons tot in de puntjes goed geregeld. We laten niets aan het toeval over en hebben een mooi programma samengesteld. Wat heeft deze afwisselende motorreis te bieden? Allereerst een prachtige motorrit over mooie bergwegen waarbij je kunt genieten van de prachtige natuur. We vermijden de grote wegen maar rijden over korte avontuurlijke paden waarvoor je geen off-road ervaring nodig hebt. Je ontmoeten traditionele bergvolkeren, bezoekt kleurrijke markten, maakt kennis met de gevarieerde Vietnamese keuken en bezoekt historische bezienswaardigheden. Een motorreis Vietnam heeft veel meer te bieden dan enkel een rit op de motor. Je kunt het volledige programma op deze website lezen.

Onze motorreizen in Vietnam:

Vietnam Midden Noord 22 Dagen

Persoonlijke aandacht tijdens motorreis Vietnam

Ride 2 Go blinkt uit in de persoonlijke aandacht die elke deelnemer krijgt. Op deze manier heeft de motorreis Vietnam een grote persoonlijke meerwaarde. Ook tijdens de voorbereiding staan wij voor je klaar. Meer informatie over de vertrekdata van de motorreis Vietnam die 22 dagen duurt vind je op deze website. Daar lees je ook wat er wél en níet bij de prijs is inbegrepen. Ride 2 Go regelt alle hotelovernachtingen, transport van en naar de luchthaven Vietnam, volgauto met chauffeur, een meertalige reisleider op de motor etc. Lees goed welke zaken je zelf moet betalen zoals benzine, inentingen, visa en middag- en avondeten.

Contact over je motorreis Vietnam?

We proberen je volledig te informeren maar als je toch nog vragen hebt dan kun je ons bellen of mailen. De reizen die wij aanbieden zijn met gegarandeerd vertrek. Om zeker te zijn van een plaats kun je alvast een optie nemen. Je hebt dan alle tijd om zaken te regelen en je bent niets verplicht. Een optie is 14 dagen geldig. Ben je van plan om je droom van een vakantie per motor te realiseren? Met de passie en ervaring van Ride 2 Go kun jij onbezorgd genieten van een avontuurlijke reis! Neem vandaag nog contact met ons op, wij vertellen je graag meer!