Filter

Onvergetelijke motorreis Azië!

Ben je van plan om een vakantie te boeken met je motor? Wil je meer weten over een motorreis Azie? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Ride 2 Discover. Ride 2 Discover is ontstaat door de passie die wij hebben voor motors. Door op een motor de wereld te ontdekken, kom je terug met een bak aan ervaring en mooie herinneringen. Een motorreis Azie is in verschillende manieren in te vullen. Je kunt met een kleine groep reizen van 2, 3 of 4 personen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om met een plaatselijke gids te reizen. Bij de reisbeschrijving staat welke tours hiervoor in aanmerking komen. Een motorreis door Azië is een unieke belevenis, die je met vrienden en familie kan maken. Azië is een prachtig en veelzijdig land, waar je je ogen uit zult kijken. Azië is een werelddeel waar je snel thuis voelt door de vriendelijkheid van de lokale bevolking. De diversiteit aan natuur en cultuur laat je iedere dag verbazen hoe mooi een landschap kan zijn en hoe treffend Aziatische culturen je kan boeien.

Onze motorreizen in Azië:

Sri Lanka Wild Life And Nature 21 Dagen

Sri Lanka Highlights 10 Dagen

Indonesië Tropical Sunda Islands 24 Dagen

Indonesië Bali Java Old Colonial Plantations 14 Dagen

India Nagaland 16 Dagen

Japan Geisha Mysterie 16 Dagen

Vietnam Midden Noord 22 Dagen

Cambodja The Khmer Trail 14 Dagen

Filipijnen North Luzon Highlights 10 Dagen

Filipijnen Majestic Mountains And rice Terraces 18 Dagen

Thailand Golden Triangle Big Bikes 16 Dagen

Motorreis Azie bij Ride 2 Discover

Bij Ride 2 Discover heb je diverse mogelijkheden om Azië te ontdekken. Zo bieden wij je de Sri Lanka Wild Life And Nature aan. In 21 dagen zul je op de motor het mooie land Sri Lanka ontdekken. Deze motorreis heeft een zeer gevarieerd programma. Je rijdt rond in een groot deel van Sri Lanka, waarbij je de Boeddhistische oudheid van dichtbij gaat ervaren in diverse adembenemende tempels. Naast onze Wild Life And Nature tour kun je er ook voor kiezen om Indonesië te ontdekken in 24 dagen. Je ontdekt dan de tropische Sunda eilanden. Dit zijn Bali, Lombok, Sumbawa en Flores. Van begin tot einde van deze reis word je betoverd door de vele tempels, vaak in magische landschappen met adembenemende rijstterrassen, majestueuze bergen en tropische stranden. Dit wordt een reis die je niet snel zal vergeten. Azië is een prachtig werelddeel, waar je je hart kunt ophalen bij de mooie natuur, bezienswaardigheden en het lekkere eten.

Meer weten over een motorreis Azië?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het boeken van een motorreis Azië? Ben je benieuwd naar de kosten en wanneer je kan vertrekken? Je kunt direct een kijkje nemen op deze website. Laat je verrassen en inspireren door ons ruime aanbod in motorreizen en ontdek het prachtige Azië op twee wielen.