Filter

Onvergetelijke motorreizen Vietnam met Ride 2 Discover!

Wil je Vietnam op een andere manier leren kennen? Kies dan voor een motorreis door Vietnam. Ride 2 Discover organiseert onder andere motorreizen Vietnam. De reizen die wij aanbieden in Azië en Europa zijn tot in de puntjes goed geregeld. Ride 2 Discover onderscheidt zich door een persoonlijke benadering vanaf het moment dat je je aanmeldt tot het einde van de reis. Azië is een boeiend werelddeel met een grote diversiteit aan cultuur en natuur. Onze motorreizen Vietnam zijn uniek en onvergetelijk. Vietnam is een prachtig land dat uitstekend geschikt is om op de motor te verkennen. Je rijdt met je motor door schitterende valleien, langs ruige bergen en uitgestrekte rijstvelden. Het is een afwisselende reis omdat we ook historische bezienswaardigheden bezoeken en kennismaken met lokale mensen. Natuurlijk leren we ook de Vietnamese keuken kennen. Wij hebben van onze passie ons werk gemaakt. Onze crew zal zich voor de volle 100 procent inzetten om jouw motorreis tot een succes te maken. Het volledige programma van een motorreis door Vietnam vind je op deze website. Je zult verrast zijn door de diverse activiteiten die gepland staan. Wat dacht je van een wandeling door de verboden paarse stad Hué?

Onze motorreizen in Vietnam:

Vietnam Midden Noord 22 Dagen

Vragen over motorreizen Vietnam?

Deze website bevat veel informatie over motorreizen Vietnam. Toch kan het zijn dat je nog vragen hebt. Of misschien heb je speciale wensen? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze motorreizen Vietnam en komen graag tegemoet aan je wensen. Er is een duidelijk overzicht van wat er precies bij de prijs is inbegrepen. Denk hierbij aan hotelovernachting met ontbijt, huur motor, volgauto met monteur, een reisleider en nog meer. Níet bij de prijs inbegrepen zijn de benzine, inentingen, lunch en diner et cetera. Lees dit alstublieft goed door om misverstanden te voorkomen.

Gegarandeerd vertrek bij onze motorreizen Vietnam

Ride 2 Discover biedt reizen aan met gegarandeerd vertrek. Je hoeft niet bang te zijn dat je reis geannuleerd wordt. Maak je dromen waar en meld je aan voor een motorreis van 22 dagen door Vietnam! Weet je niet zeker of je op de geplande data vrij kunt krijgen dan kun je een optie nemen. Daarmee heb je 14 dagen de tijd om een en ander te regelen. Met een optie ben je verzekerd van een plaats zonder verplichtingen. Als je je aanmeldt voor een optie of een definitieve reservering maakt zullen we je benaderen om wat zaken door te spreken. Rijd jij binnenkort op je motor door Vietnam? Ride 2 Discover staat graag voor je klaar!