Filter

Unieke motorreizen Indonesië

Ben je op zoek naar een avontuurlijke motorreis? Ride 2 Discover biedt unieke en onvergetelijke motorreizen aan met persoonlijke begeleiding. Onze motorreizen Indonesië zijn bijzonder afwisselend en avontuurlijk. Je hebt de keuze uit een motorreis waarbij je de eilanden Bali, Lombok, Sumbawa en het onbekende Flores doorkruist. De magische landschappen, adembenemende rijstterrassen, majestueuze bergen, tropische stranden en vele tempels zullen je zeker fascineren. De andere Indonesië reis brengt ons op Bali en Java. Oost Java is bekend van de Nederlandse koloniale tijd. Je gaat terug in de tijd als je de plantages bezoekt. Je zult zeker ook genieten van de heerlijke Indonesische keuken. De bevolking is gastvrij en geeft jou een echt ’thuisgevoel’. Motorreizen Indonesië zouden op ieders bucket list moeten staan. Beide reizen zullen een onvergetelijke indruk maken en voor vele deelnemers geldt dat ze er nog een keer naar Indonesië terug willen. Voor hen geldt: Sampai jumba kembali (tot ziens). De motorreizen Indonesië worden door ons perfect geregeld. Zowel bij de voorbereiding als tijdens de tour kun je rekenen op onze betrokkenheid. De motorreizen Indonesië die wij organiseren hebben daarom een grote persoonlijke meerwaarde. Natuurlijk staat het genieten van het motorrijden voorop bij een motorreis. De vaak onverharde maar goed berijdbare wegen en de bergpassen zullen je hart beslist sneller doen kloppen.

Onze motorreizen in Indonesië:

Indonesië Tropical Sunda Islands 24 Days

Indonesië Bali Java Old Colonial Plantations 14 Days

Uniek aanbod aan motorreizen Indonesië

Het programma van de reizen kun je op deze website lezen. Het programma is gevarieerd en elke dag brengt weer iets nieuws. Kies je voor de 14-daagse reis of voor de reis van ruim 3 weken? Als je meer informatie nodig hebt of als je speciale wensen hebt dan kun je altijd contact met ons opnemen. Ook vind je op deze website de prijzen en wat daar allemaal bij inbegrepen is. Diverse zaken zijn voor eigen rekening.

Gegarandeerd vertrek met onze motorreizen Indonesië

Wij bieden reizen aan met gegarandeerd vertrek. Je hoeft niet bang te zijn dat de reis niet doorgaat als jij net alles hebt geregeld. Vind je het lastig om jezelf direct vast te leggen en een reservering te maken? Ride 2 Discover biedt de mogelijkheid om een optie te nemen. Je hebt dan 2 weken de tijd voordat je definitief moet beslissen. Ervaar het gevoel van ultieme vrijheid en en kies voor een avontuurlijke motorreis door Indonesië. Het wordt gegarandeerd een reis die je niet snel vergeet. Je kunt met al je vragen bij ons terecht. Wij vertellen je graag meer over de motorreizen die wij organiseren.