Motorreizen Indonesië

Op zoek naar motorreizen door Indonesië?

Hou jij van motorrijden? En ben je op zoek naar dé ideale vakantie? Ben je daarom op zoek naar motorreizen door Indonesië, waarbij je landschappen kan verkennen op de motor, in plaats van elke dag op het strand liggen? Dan ben je bij Ride2Discover zeker aan het juiste adres! Wij bieden namelijk compleet georganiseerde motorreizen door Zuidoost-Azië aan! Bij Ride2Discover kun je kiezen uit motorreizen door Indonesië, Thailand, Vietnam, Sri Lanka en de Filipijnen. Alle motorreizen die door Ride2Discover worden georganiseerd zijn tot in de puntjes verzorgd: alle motortrips zijn inclusief vliegtickets, de huur van de motor én alle overnachtingen. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over vervoer, hotels, overnachtingen et cetera. Wanneer je op zoek bent naar motorreizen door Indonesië, dan heb je bij Ride2Discover de keuze uit twee opties: de ‘Adventure’ tour en de ‘On-Road’ tour. Bij de ‘Adventure’ tour, de naam zegt het al, is de motortrip avontuurlijker en uitdagender omdat er zowel op verharde als onverharde wegen wordt gereden. De ‘On-Road’ tour is iets comfortabeler omdat er alleen op geasfalteerde wegen wordt gereden. De motortours worden niet verzorgd door een buitenlandse gids, maar door onze eigen Roland, een fervent motorrijder die al jaren in Indonesië woont. Door zijn betrokken persoonlijkheid en ruime ervaring in het motorrijden, weet hij als geen ander hoe hij een motortrip moet begeleiden en jouw de mooiste plekjes van Indonesië kan laten zien. Heb jij interesse in motorreizen door Indonesië? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Ride2Discover? Bekijk dan onze tours en neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!

De motorreizen door Indonesië van Ride2Discover

De compleet georganiseerde en verzorgde motorreizen door Indonesië van Ride2Discover zijn ideaal voor mensen die van avontuur houden en graag Zuidoost-Azië willen ontdekken. De tours van Ride2Discover duren ongeveer twee tot drie weken en bieden jou de mogelijkheid om de prachtige landschappen en bijzondere culturen van Indonesië te verkennen. Tijdens de motorreizen door Indonesië rijd je op de motor langs de meest mooie rivieren, gebergtes en valleien, zie je bijzondere rijstterrassen, theeplantages, kleine dorpjes, wildparken en tempels en maak je kennis met de vriendelijke en kleurrijke bevolking van deze gebieden. De motorreizen door Indonesië georganiseerd door Ride2Discover staan garant voor een bijzondere, avontuurlijke, adembenemende en onvergetelijke ervaring op de motor!

Reserveer direct!

Heb jij interesse in motorreizen door Indonesië? Reserveer dan vandaag nog jouw motorreis bij Ride2Discover! Je kan je individueel of als groep inschrijven. Heb je nog vragen? Neem dan gerust
contact met ons op en wij helpen je graag.

Contact opnemen Bekijk de tours

INDIVIDUELE EN GROEPS INSCHRIJVINGEN

India - Deze reis is gegarandeerd!
India Traditionele Bergstammen

– NagaLand (Noord India)
– 16 dagen
– Royal Enfield
– Afgelegen dorpen en oude stammen Avontuurlijk
– Pilottour 20 Februari 2021

Lees meer
Indonesie - Deze reis is gegarandeerd!
Vulkanen En Plantages Bali Java Enduro Fun 14 Dagen

– Indonesie
– Vulkanen en plantages
– Bali – Java Enduro Fun
– Vertrek 2 September
– Veel off Road

Lees meer
Sri Lanka - Deze reis is gegarandeerd!
Sri Lanka Cultuur & Natuur Adventure 21 dagen

– Sri Lanka
– Cultuur & Natuur
– Baja 250cc Enduro of Royal Enfield 350cc
– 21 dagen Adventure
– Vertrekdatum 28 November 2020 / 30 Januari 2021 / 27 Maart 2021

Lees meer
Thailand - Deze reis is gegarandeerd!
Noord Thailand 16 Dagen Heel Veel Bochten

– Noord Thailand
– Golden Triangle
– KAWASAKI VERSYS 650cc
– 16 dagen On Road
– Vertrek 6 November

Lees meer

ALLEEN GROEPS INSCHRIJVINGEN

Cambodja
Cambodja Tempels En Jungle 21 Dagen Adventure

– Cambodja
– Tempels en Jungle
– Adventure
– Vertrek 9 Januari 2021
– Veel off Road

Lees meer
Video