Bali Lombok 20 Dagen Relax

We hebben al een aantal motorreizen gemaakt maar dit was de absolute topper, zowel qua beleving als begeleiding

Motorrijden in Indonesie is op zich gekkenwerk, maar toch te doen mits je voorbereid bent, Roland gaf hierin op dag 1 duidelijk instructie gevolgd door de 1e rijles in Legian , Kuta etc, na deze vuurdoop werd het al overzichtelijker tot een gewoonte op het eind van de tour.

De uitgekozen route was meer dan fantastisch, alle elementen van een geslaagde vakantie kwamen aan bod, fraaie ritten, mooie uitzichten, goed en spontaan kontakt met de bevolking, geweldig eten, hotels op magnefieke locaties en vele highlights.

Roland is duidelijk een liefhebber en kiest zijn overnachtingen uit op basis van gastenbelang, we hebben op bijzondere plekken overnacht, zowel op een “Bounty” eiland met het strand aan het voeteneind van je hemelbed als in de heuvels tussen de rijstvelden, hotels die je normaal gesproken als toerist niet zal vinden, aan het eind van een steegje een fantastisch fraai resort(je).

Er is overduidelijk alle zorg besteed aan de reizen van en met Roland, ook tijdens de reis waakt hij steeds over zijn gasten.

Hij kent ondertussen het land en zijn inwoners voldoende zodat je ook goed geinformeerd wordt over gebruiken en gewoonten.

Kortom, wij hebben in drie weken tijd Bali en Lombok kunnen zien, voelen, ruiken en proeven. Elk eiland in Indonesie schijnt toch zijn eigen identiteit en cultuur te hebben, dus smaakt het bij ons naar meer.

Wil je meer weten van onze belevenissen neem dan kontakt op via IMA.