All Road Weekend Nederland Camping


 

We rijden deze avontuurlijke routes in een groep onder begeleiding van een van onze reisbegeleiders. Deze helpt je dus onderweg ook nog je off- en all-road vaardigheden bij te spijkeren.

Je kunt de route rijden op je eigen motor of een motor via ons huren. Dit is dan een lichte Honda CRF250cc motor.

De route start en eindigt in Wateren in Drenthe. Hier staan ook de huurmotoren. Je kunt hier spullen die je niet nodig hebt voor het weekend veilig achterlaten.

De reis bestaat uit twee dagtochten met start en finish op dezelfde camping. Op de camping staat een tent voor je klaar en wordt er ’s avonds een gezellige BBQ georganiseerd.

Sommige trajecten zijn redelijk lastig. Wil jij je Off Road vaardigheden nog even “bijspijkeren” geef je op voor de Basis Off Road training:  off-road training 

Nederland

2 Dagen


Type reis: All Road

Reistijd maanden 2022: Juli, September

Rijdagen: 2

Groepsgrootte: 6 – 16 personen

Reissom Rijder:  € 250,-

Neem een optie

Reis informatie:


Vertrek datum:
Datum terug:
Aantal dagen:
Opmerkingen:
9 Juli 2022
10 Juli 2022
2
OPEN
27 Augustus 2022
28 Augustus 2022
2
OPEN
DAGVANNAARKM
1WaterenDagtocht 1110
2WaterenDagtocht 2115
Hoogte punten van de reis:

 • All road rijden door Nederland
 • Kamperen
 • Gezamelijke BBQ avond

Je hebt voor deze motorreis de keuze uit twee opties:

1 – je eigen motor
Deze motor moet natuurlijk wel geschikt zijn voor deze tour. Dit betekent dat dit op zijn minst een all-road type motor moet zijn, met in ieder geval all-road banden. Tenslotte moet je natuurlijk ook zelf de vaardigheid bezitten om met deze motor over onverharde paden te rijden.

2 – een huur motor
Wij hebben zes stuks Honda CRF250cc motoren beschikbaar. Deze staan gereed in op de startlokatie en de huurprijs hiervan is 125,- euro per dag. Dit is inclusief WA en schade aan motor verzekering en gebruik van complete offroad uitrusting.

Bagage

Deze reis heeft begint en eindigt op een camping in Wateren in Drenthe. Beide ochtenden vertrek je vanaf deze locatie en je komt er ’s avonds ook weer terug. Je bagage kun je hier dus achter laten. Er is geen volgauto.

Begeleiding

Tijdens deze twee dagen zal een van onze reisbegeleiders het weekend begeleiden. De reisbegeleider heeft de route voor verkend en zal onderweg ook tips geven over de techniek van het offroad rijden.

Overnachting

De reis heeft een overnachting. Dit is op een camping. Voor tent en matrasje wordt gezorgd. Je dient zelf wel een slaapzak en een kussen mee te brengen. Douche en toiletten zijn op de camping aanwezig. We regelen een tent per persoon. Mocht je samen in een tent willen dan kan dat natuurlijk ook.

Maaltijden

Diner op de eerste avond en ontbijt op de tweede dag zijn inclusief en worden door ons georganiseerd. Maaltijden onder weg zijn voor eigen rekening.

Optie huurmotor

Een Honda CRF250cc motor huren van ons kost 125,- per dag. Dit is inclusief:
– WA verzekering
– Schade aan motor verzekering
– Gebruik van complete offroad uitrusting (Laarzen, broek, bodyprotector, shirt, jas, handschoenen en helm)

Optie uitrusting

Indien je op je eigen motor komt en wel een uitrusting wilt huren dan kost deze 20,- voor het gehele weekend.

In de prijs is het volgende inbegrepen:

 • Overnachtingen in een 1 persoonstent op camping

 • Koffie en versnapering bij ontvangst en terugkomst

 • Reisbegeleiding op de motor
 • Gebruik van matras

 • Achterlaten spullen in Wateren
 • Avondeten op eerste avond BBQ
 • Ontbijt op 2de dag
 • Gebruik van toiletten en douches op de camping
Wat niet in de prijs is inbegrepen:

 • Benzine voor je motor

 • Lunch en koffie onderweg

 • Slaapzak en kussen

 • Drank
Extra service die we u kunnen bieden:

 • Huurmotor Honda 250cc  € 250,-

Recenties over de reis


Als eerste zou ik zeggen GEWELDIG! Ik heb een heerlijk weekend gehad. Maar dat heeft er natuurlijk ook mee te maken dat "wij" al een tijd niet zo veel konden en mochten in verband met corona maatregelen. Nieuwe mensen ontmoet en natuurlijk mooie en "stoere" verhalen..... Ik vond het erg leuk om kennis te maken met Marco en Roland. Camping is een PRIMA locatie. Goede ontvangst en medewerking bij de receptie bij aankomst. Je bent welkom
Mijn eigen Kamper was prima accommodatie. BBQ was goed geregeld, ik was wel blij dat ik mijn eigen "tosti ijzer" mee had. Voor de vega’s is een apart apparaatje voor de BBQ handig. Koelkast op de kampeerplek voor het bier.

Chris van BaalAllroad weekend Drenthe 20 Juni 2021

Wij hadden eigen spullen mee en een caravan. Rogier was onze reisleider, die had wel wat meer gas mogen geven (hahahahah Nee geintje!!), het moet voor iedereen leuk blijven en hij heeft ons goed genavigeerd. Luisterde ook naar ons (iets minder hard op het asfalt en af en toe een extra plaspauze) dus ook positieve kritiek voor Rogier!!! Hoogtepunt is niet specifiek te benoemen.... Het is het totaalplaatje na een lange corona-periode eindelijk weer een soort van mannenuitje. Overdag de route rijden s’avonds bbq en een kampvuurtje s’morgens ontbijten en dan nog een rondje er achter aan. We hadden onze eigen caravan meegenomen. De camping hebben we niet veel gezien alleen ons veldje met de tenten en het douchegebouw. De bbq was goed geregeld. Het eten werd voor ons klaargemaakt en we hoefden alleen maar met een bordje langs te lopen om op te scheppen. Verbeterpunten niet echt wel tips: Wellicht is het handig om 1 partytent van 3x3 of 3x6 neer te zetten en daar alle spullen in bewaren of klaarzetten. Bedankt voor het goed geregelde en gezellige weekend!!! Ik had al aangegeven zodra er weer iets vergelijkbaars (door jullie) in het noorden wordt georganiseerd zullen we vast weer van de partij zijn!!!!

Henk en Klaas van der PloegAll-Road Weekend Drenthe - 20 juni 2021