Op motorvakantie in Vietnam?

Vietnam, gelegen aan de Zuid-Chinese Zee in het zuidoosten van Azië, is een prachtig vakantieland. Met een motorvakantie door Vietnam gaat u op verkenningstocht door het ‘land van de rijzende draak’. Houdt u van motorrijden en wilt u graag met de motor Vietnam ontdekken? Dan bent u bij Ride2Discover aan het juiste adres. Wij bieden compleet verzorgde motorvakanties aan, inclusief vliegtickets, de huur van de motor en overnachtingen. Indien u liever alleen over geasfalteerde wegen rijdt kunt u kiezen voor de ‘On-Road’ tour. De ‘Adventure’ tour aan de andere kant bevat ook onverharde wegen en vormt dus een extra uitdaging, al hoewel daar verder geen risico aan verbonden zit. Ride2Discover heeft samenwerkingsverbanden met diverse lokale gidsen en neemt je mee langs de schitterende natuur en indrukwekkende bezienswaardigheden die het land te bieden heeft.

Meer weten over een motorvakantie in Vietnam met Ride2Discover? Bel dan gerust vrijblijvend naar +31 (0) 6 111 83 025 voor meer informatie.

Rijden langs schitterende valleien en rijstterrassen

Tijdens uw motorvakantie door Vietnam rijdt u met uw motor door het hooggebergte in het noordelijke deel van Vietnam. U komt langs prachtige landschappen en kleine dorpjes waar kleurrijke bergvolk stammen wonen, ieder met hun eigen tradities en klederdrachten. We passeren marktjes met producten uit de regio, schitterende valleien met rijstterrassen en ruige bergen. Een motortour in Vietnam is een bijzonder avontuur langs de prachtige natuur in de omgeving en de belangrijkste toeristische hotspots. De trip eindigt met een bezoek aan Ha Longbaai, dat opgenomen is op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Individueel of als groep op motorvakantie in Vietnam

Voor de motorvakantie in Vietnam kunt u zich als individu inschrijven, of als groep:

  • Individuele en groepsinschrijvingen: bij deze inschrijving komt u als individu of als groep terecht in een groep met andere deelnemers. Zie voor de vertrekdata het schema.
  • Alleen privé en groepsinschrijvingen: indien uw groep uit ten minste 6 personen bestaat kunt u er ook voor kiezen om uw groep als besloten groep in te schrijven. Vertrekdata zijn in overleg.

Neem contact op voor meer informatie!

Bent u geïnteresseerd in een motorvakantie door Vietnam met Ride2Discover? Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de geplande reizen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via het contactformulier, of per telefoon via +31 (0) 6 111 83 025. Kijk ook gerust eens rond op de website voor meer informatie over de tours.

Contact opnemen Bekijk de tours

INDIVIDUELE EN GROEPS INSCHRIJVINGEN

India - Deze reis is gegarandeerd!
India Traditionele Bergstammen

– NagaLand (Noord India)
– 16 dagen
– Royal Enfield
– Afgelegen dorpen en oude stammen Avontuurlijk
– Pilottour 20 Februari 2021

Lees meer
Indonesie - Deze reis is gegarandeerd!
Vulkanen En Plantages Bali Java Enduro Fun 14 Dagen

– Indonesie
– Vulkanen en plantages
– Bali – Java Enduro Fun
– Vertrek 2 September
– Veel off Road

Lees meer
Sri Lanka - Deze reis is gegarandeerd!
Sri Lanka Cultuur & Natuur Adventure 21 dagen

– Sri Lanka
– Cultuur & Natuur
– Baja 250cc Enduro of Royal Enfield 350cc
– 21 dagen Adventure
– Vertrekdatum 28 November 2020 / 30 Januari 2021 / 27 Maart 2021

Lees meer
Thailand - Deze reis is gegarandeerd!
Noord Thailand 16 Dagen Heel Veel Bochten

– Noord Thailand
– Golden Triangle
– KAWASAKI VERSYS 650cc
– 16 dagen On Road
– Vertrek 6 November

Lees meer

ALLEEN GROEPS INSCHRIJVINGEN

Cambodja
Cambodja Tempels En Jungle 21 Dagen Adventure

– Cambodja
– Tempels en Jungle
– Adventure
– Vertrek 9 Januari 2021
– Veel off Road

Lees meer
Video