Wil je met een motorvakantie op groepsreis?

Ben jij samen met een groep vrienden de mogelijkheden aan het verkennen om met elkaar op motorvakantie te gaan? Zijn jullie geïnteresseerd in het verkennen van Zuidoost-Aziatische landen op een motor? Ride2Discover biedt jullie de mogelijkheid om met een motorvakantie op groepsreis te gaan. Via ons kun je kennis maken met verschillende landen in Zuidoost-Azië. Zo kun je op motorvakantie groepsreis gaan in Indonesië, in Vietnam of de Filipijnen, maar ook in Thailand of Sri Lanka. De motorvakantie groepsreis is inclusief vliegtickets. Ook zit de huur van de motor en de overnachtingen bij de prijs inbegrepen. Jullie kunnen kiezen voor de ‘Adventure’ tour, waarbij je een motorvakantie groepsreis over verharde, maar ook onverharde wegen maakt. Er zitten geen risico’s aan vast, maar de trip over onverharde wegen is wel extra uitdagend. Een veiligere optie is de ‘On-Road’ tour, waarbij enkel over geasfalteerde wegen wordt gereden. Je wordt gedurende de vakantie begeleid door Roland en niet door een lokale reisgids. Roland is een betrokken persoon en is woonachtig in Indonesië. Als fervent motorrijder verzorgt hij graag de motorvakantie groepsreis. Wil je meer weten over de diverse mogelijkheden die Ride2Discover te bieden heeft? Bekijk deze dan eens op onze website of neem even contact op als je vragen hebt!

Een motorvakantie groepsreis door een land in Zuidoost-Azië

Samen met vrienden of bekenden een land in Zuidoost-Azië verkennen door middel van een motorvakantie groepsreis, mooier dan dat kan het wat ons betreft bijna niet. De vakantie duurt (afhankelijk van de keuze die jullie maken) gemiddeld ergens tussen de twee tot drie weken. Met de motorvakantie groepsreis maak je kennis met de landschappen en de cultuur van het land dat je bezoekt. De landschappen in Zuidoost-Aziatische landen staan bekend om hun schoonheid, met ruige gebergtes, mooie rivieren, rijstterrassen en theeplantages. Ook kom je langs kleine dorpjes, kleurrijke marktjes, wildparken, tempels en andere gebouwen uit de oudheid. Al met al is een motorvakantie groepsreis van Ride2Discover een bijzondere ervaring, die naast genoeg avontuur en uitdaging je ook een hoop ontspanning bezorgt.

Inschrijven als besloten groep of samen met andere deelnemers

Als jullie op motorvakantie groepsreis willen kunnen jullie je bij Ride2Discover inschrijven. Daarbij kun je kiezen voor een besloten inschrijving, als jullie met minimaal 6 personen zijn. Dit hoeft natuurlijk niet. Een besloten inschrijving houdt in dat er geen verdere deelnemers aan jullie groep zal worden toegevoegd. Natuurlijk kun jij je ook als individu inschrijven. Je reist dan samen met anderen die zich ook voor de motorvakantie groepsreis hebben ingeschreven. De vertrekdata voor de vakanties staan vastgesteld in een schema, maar onder omstandigheden kunnen deze besproken of gewijzigd worden. Neem daarvoor even contact met ons op.

Geïnteresseerd in de motorvakantie groepsreis?

Bij interesse of vragen over de motorvakantie groepsreis van Ride2Discover kun je gerust even contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord. Je kunt ons per telefoon bereiken door te bellen naar +31 (0) 6 111 83 025 of door een e-mail te sturen. Kijk ook eens rond op onze website voor meer informatie over de motorvakantie groepsreis per land.

Contact opnemen Bekijk de tours

INDIVIDUELE EN GROEPS INSCHRIJVINGEN

India - Deze reis is gegarandeerd!
India Traditionele Bergstammen

– NagaLand (Noord India)
– 16 dagen
– Royal Enfield
– Afgelegen dorpen en oude stammen Avontuurlijk
– Pilottour 20 Februari 2021

Lees meer
Indonesie - Deze reis is gegarandeerd!
Vulkanen En Plantages Bali Java Enduro Fun 14 Dagen

– Indonesie
– Vulkanen en plantages
– Bali – Java Enduro Fun
– Vertrek 2 September
– Veel off Road

Lees meer
Sri Lanka - Deze reis is gegarandeerd!
Sri Lanka Cultuur & Natuur Adventure 21 dagen

– Sri Lanka
– Cultuur & Natuur
– Baja 250cc Enduro of Royal Enfield 350cc
– 21 dagen Adventure
– Vertrekdatum 28 November 2020 / 30 Januari 2021 / 27 Maart 2021

Lees meer
Thailand - Deze reis is gegarandeerd!
Noord Thailand 16 Dagen Heel Veel Bochten

– Noord Thailand
– Golden Triangle
– KAWASAKI VERSYS 650cc
– 16 dagen On Road
– Vertrek 6 November

Lees meer

ALLEEN GROEPS INSCHRIJVINGEN

Cambodja
Cambodja Tempels En Jungle 21 Dagen Adventure

– Cambodja
– Tempels en Jungle
– Adventure
– Vertrek 9 Januari 2021
– Veel off Road

Lees meer
Video