Filter

Unieke motorreizen Thailand!

Ben je een enthousiast motorrijder en droom je van een motorvakantie? Ride 2 Discover laat jouw droom uitkomen! Wij organiseren unieke en onvergetelijke motorreizen door Azië en Europa. In Azië heb je de keuze uit motorreizen Thailand, Sri Lanka, Indonesië, India, Nepal, Mongolië, Tadzjikistan, Cambodja, Vietnam en de Filipijnen. Een motorreis door de Gouden Driehoek van Thailand is zeer geschikt voor een duopassagier. Je maakt een boeiende tour die je over vele bergpassen voert met prachtige vergezichten. Motorrijden door dit gebied is puur genieten door de vele opeenvolgende bochten. Daarnaast leer je het land goed kennen. We bezoeken meerdere traditionele dorpen waaronder een Long Neckdorp. Ook gaan we met olifanten op stap en steken de grens over naar Miyanmar (Burma). Je kunt volop genieten van de natuur, cultuur en niet te vergeten de heerlijke Thaise keuken. Je zult je op je gemak voelen bij de vriendelijke lokale bevolking. Ride 2 Discover regelt de motorreizen Thailand tot in de puntjes. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering. Zowel bij de voorbereidingen als tijdens de reis zelf staan wij klaar voor jou. Onze persoonlijke betrokkenheid heeft een grote meerwaarde. Je kunt ontspannen van je motorreis genieten met onze ervaren crew.

Onze motorreizen in Thailand:

Thailand Golden Triangle Big Bikes 16 Dagen

Prijzen van onze motorreis Thailand

De prijs van een motorreis door Thailand vind je op deze website. Er is een overzicht van wat er bij de prijs is inbegrepen en wat voor eigen rekening is. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Ook kun je het programma van de 16-daagse reis lezen zodat je weet wat je die dag kunt verwachten. Het gevarieerde programma zal je zeker verrassen. Eén ding is zeker, het wordt een reis om nooit meer te vergeten! Heb je speciale wensen dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Informatie over onze motorreizen Thailand

Ride 2 Discover biedt reizen aan met gegarandeerd vertrek. Wil je een mooie reis boeken maar weet je niet zeker of je vrije dagen kunt regelen met je werkgever? Je hebt de mogelijkheid om een optie te nemen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om een en ander te regelen. Je bent verzekerd van een plaats zonder enige verplichting. Als je een optie neemt of een reservering plaatst dan nemen we contact met je op om wat zaken door te nemen. Geniet van een heerlijke motorreis door een prachtige omgeving en maak kennis met een compleet andere cultuur. Als je Ride 2 Discover inschakelt wordt jouw motorreis gegarandeerd een succes!