Motorreizen groepsreizen

Maak een motorreis groepsreis naar Azië!

Ben je op zoek naar een organisatie om een motorreis groepsreis mee te maken? Dan zit je goed bij Ride2Discover! Ride2Discover biedt verschillende groepsreizen met de motor aan naar verschillende gebieden, zo ook in Azië!

Individuele Motorreizen

Ride2Discover biedt verschillende reizen aan met veel verschillende locaties en verschillende soorten. Zo kun je een motorreis groepsreis boeken naar bijvoorbeeld Sri Lanka, Indonesië, de Filipijnen, Noord Vietnam of Cambodja. Qua soorten van de reizen kun je kiezen uit de omgeving waar je heen wil. Er zijn reizen die wat meer avontuurlijk zijn, reizen die langs vulkanen en plantages gaan of reizen door de bergen. Het aantal dagen van deze reizen verschillen van 16 tot 24 dagen. Deze reizen staan allemaal op vaste momenten gepland maar door omstandigheden zouden de data gewijzigd kunnen worden. Neem daarvoor even contact op! Het enige wat je hoeft te doen om mee te gaan op een van de vele motorreizen is je inschrijven via de website! Deze individuele reizen boek je in je eentje of als duo. Je rijdt dus met een groep andere mensen tijdens deze reis. Boek nu je groepsreis motorreis!

Groepsreizen

Het is uiteraard ook mogelijk dat je met een groep op motorreis wil. Ook deze reizen bieden wij aan. Je kunt dan kiezen voor een besloten inschrijving, dit is mogelijk met een groep vanaf zes personen. De besloten inschrijving houdt in dat er geen andere deelnemers aan de groep toegevoegd worden. Deze reizen staan nog niet vast. De vertrek en terugkomst datums worden vastgesteld aan de hand van jouw groep. Deze reizen gaan naar de Filipijnen, Indonesië of Thailand. Je leest hier meer over de reizen met je eigen groep!

Over Ride2Discover

Ride2Discover is een motorreisorganisatie die in 2014 is opgezet door IMA Tours and Travel (IMA staat voor International Motorbike Adventure). Deze organisatie heeft al meerdere jaren ervaring in het organiseren van motorreizen. Ride2Discover heeft een gedeelte van de organisatie in Nederland zitten en een gedeelte in Azië. De gids die meegaat op motorreis is woonachtig in het gebied waar de motorreis heen gaat, maar de gids zal altijd Nederlands spreken. Daarnaast biedt Ride2Discover veel verschillende soorten reizen aan, waardoor er ook voor jou absoluut een geschikte reis bij zit!

Prijzen en verschillende reizen

De prijzen per reis verschillen. Het ligt er hierbij aan waar de reis naar toe gaat, hoelang de duur van de reis is en wat voor soort reis het is. Bij de prijs zijn de vliegtickets, motorhuur en hotelovernachtingen inbegrepen. Je kunt kiezen uit een ‘adventure’ tour, hierbij ga je over verharde en onverharde wegen. De On-Road tour gaat enkel over verharde wegen en de ‘Enduro Fun’ tours gaan enkel over onverharde wegen. Je kunt hier meer lezen over de verschillende reizen.

Heb je interesse in een van de motorreizen?

Als je interesse hebt in een van de motorreizen kun je je gelijk aanmelden via de website. Wil je reacties weten van mensen die eerder met Ride2Discover op reis geweest zijn? Hier lees je verschillende referenties. Mocht je nog vragen hebben, kun je uiteraard contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord! Contact opnemen kan via ons contactformulier.

Contact opnemen Bekijk de tours

INDIVIDUELE EN GROEPS INSCHRIJVINGEN

India - Deze reis is gegarandeerd!
India Traditionele Bergstammen

– NagaLand (Noord India)
– 16 dagen
– Royal Enfield
– Afgelegen dorpen en oude stammen Avontuurlijk
– Pilottour 20 Februari 2021

Lees meer
Indonesie - Deze reis is gegarandeerd!
Vulkanen En Plantages Bali Java Enduro Fun 14 Dagen

– Indonesie
– Vulkanen en plantages
– Bali – Java Enduro Fun
– Vertrek 2 September
– Veel off Road

Lees meer
Sri Lanka - Deze reis is gegarandeerd!
Sri Lanka Cultuur & Natuur Adventure 21 dagen

– Sri Lanka
– Cultuur & Natuur
– Baja 250cc Enduro of Royal Enfield 350cc
– 21 dagen Adventure
– Vertrekdatum 28 November 2020 / 30 Januari 2021 / 27 Maart 2021

Lees meer
Thailand - Deze reis is gegarandeerd!
Noord Thailand 16 Dagen Heel Veel Bochten

– Noord Thailand
– Golden Triangle
– KAWASAKI VERSYS 650cc
– 16 dagen On Road
– Vertrek 6 November

Lees meer

ALLEEN GROEPS INSCHRIJVINGEN

Cambodja
Cambodja Tempels En Jungle 21 Dagen Adventure

– Cambodja
– Tempels en Jungle
– Adventure
– Vertrek 9 Januari 2021
– Veel off Road

Lees meer
Video