Filter

Onvergetelijke motorreis Thailand!

Ben je een echte motorliefhebber? Ervaar je een gevoel van ultieme vrijheid als je op je motor rijdt? Dan is een motorreis Thailand van Ride 2 Discover echt iets voor jou! Ride 2 Discover organiseert onvergetelijke motorreizen door Azië en Europa. Wij hebben van onze passie voor motorrijden ons werk gemaakt. Als je een onvergetelijke motorreis Thailand wilt maken ben je bij Ride 2 Discover aan het juiste adres! Wij onderscheiden ons door de grote persoonlijke meerwaarde die wij aan de tour geven. Onze reizen worden door ons tot in de puntjes geregeld. Azië is een werelddeel met een vriendelijke lokale bevolking, adembenemende vergezichten, een heerlijke keuken en een boeiende cultuur. Een motorreis Thailand voert door het noorden van Thailand, in de regio die ‘De Gouden Driehoek’ wordt genoemd. Deze reis is uitermate geschikt voor een medepassagier. In Thailand zijn de meeste wegen, ook in de bergen goed berijdbaar. Een motorreis Thailand is bijzonder afwisselend. Natuurlijk staat genieten van het motorrijden voorop en je zult zeker genieten van de vele bergpassen met talrijke opeenvolgende bochten. Zowel bij de voorbereiding als tijdens de tour kun je rekenen op persoonlijke begeleiding. Wij zorgen ervoor dat dit de reis van je leven wordt!

Onze motorreizen in Thailand:

Thailand Golden Triangle Big Bikes 16 Dagen

Unieke ervaring rond een motorreis Thailand

Op deze website kun je gedetailleerde informatie vinden over de 16-daagse motorreis door Thailand. Je vindt er onder andere de vertrekdata, een vanaf prijs, wat er bij de prijs is inbegrepen en wat voor eigen rekening is. Per dag kun je het programma voor díe dag lezen. Je zult verbaasd zijn over het gevarieerde programma. Zo rijden we onder andere over de hoogste berg van Thailand, maken een rit op een olifant, varen in een bamboebootje, bezoeken een Long Neck-dorp en steken de grens over naar Miyanmar (Burma).

Meer weten over een motorreis Thailand?

Heb je toch nog vragen over de motorreis dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over de prachtige reizen die wij georganiseerd hebben. Je kunt ons bellen of mailen. Ride 2 Discover biedt reizen aan met gegarandeerd vertrek. Gun jezelf een mooi avontuur door een onvergetelijke motorreis te maken door Thailand. Je kunt vast een optie nemen van 14 dagen zodat je de tijd hebt om een en ander te regelen. Met een optie ben je zeker van een plaats zonder verplichtingen. Je kunt natuurlijk ook direct definitief reserveren. Als we jouw optie of reservering hebben ontvangen zullen we contact met je opnemen om zaken door te spreken.