Met de motor op vakantie in Zuidoost-Azië?

Ben je op zoek naar een ontspannen vakantie en wil je niet hele dagen aan het zwembad liggen? Hou jij van motorrijden en wil je dit met je vakantie combineren? Ben je avontuurlijk en zie je een avontuurlijke vakantie in Zuidoost-Azië wel zitten? Dan ben je bij Ride2Discover helemaal aan het juiste adres! Wij bieden je de mogelijkheid om met de motor op vakantie te gaan in diverse Zuidoost-Aziatische landen. Je hebt de mogelijkheid om met de motor op vakantie te gaan in Indonesië, Vietnam, Sri Lanka, Thailand of de Filipijnen. Deze prijs van de vakanties is inclusief vliegtickets, het huren van de motor en overnachtingen. Met Ride2Discover met de motor op vakantie gaan doe je in groepsverband. Naast het land kun je ook kiezen uit een ‘Adventure’ tour of een ‘On-Road’ tour. Het verschil zit hem in de wegen die je zult bereiden. Waar de laatst genoemde enkel geasfalteerde wegen volgt, ga je bij de eerstgenoemde met de motor op vakantie over zowel verharde als onverharde wegen. Dit zorgt voor extra uitdaging. Je wordt tijdens de trip begeleidt door Roland, een betrokken reisgids die woonachtig in Indonesië is en een fervent motorrijder is. Wil je graag met de motor op vakantie in Zuidoost-Azië en wil je meer weten? Informeer gerust eens verder door even contact op te nemen.

Met de motor op vakantie in Zuidoost-Azië

Met de motor op vakantie gaan met Ride2Discover is een heus avontuur. In een vakantie van gemiddeld twee tot drie weken kun jij, op een motor, landen uit een hele andere wereld ontdekken. Je rijdt door prachtige landschappen en komt in aanraking met de Zuidoost-Aziatische culturen. Terwijl je met de motor op vakantie gaat passeer je ruige, imponerende gebergtes en prachtige valleien, je bezoekt rijstterrassen en theeplantages, je komt langs tempels en kleine dorpjes, bezoekt wildparken met dieren die je in Nederland niet zult tegenkomen en rijdt langs indrukwekkende rivieren. Dit maakt met de motor op vakantie gaan met Ride2Discover bijzonder, avontuurlijk maar ook zeer ontspannend.

Schrijf je in als individu of als groep!

Als je met de motor op vakantie met Ride2Discover wilt kun je je als individu of als groep inschrijven. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Individuele en groepsinschrijvingen: je maakt de motortrip met andere deelnemers die zich ook voor de vakantie hebben ingeschreven. Echter kun je ook een groepsinschrijving doen, indien jullie met 6 of meer personen zijn. Aan jullie groep zullen dan geen verdere deelnemers worden toegevoegd. De vertrekdata kun je in het schema terugvinden;
  • Alleen privé en groepsinschrijvingen: inschrijving als groep van ten minste 6 personen, waarbij je zelf de vertrekdatum bepaald;
  • Privé inschrijven: indien je alleen (of met een kleine groep van maximaal 4 man) met de motor op vakantie wilt. De reis wordt samen met een lokale reisgids en monteur gemaakt en is alleen in Indonesië mogelijk.

Meer weten over het met de motor op vakantie met Ride2Discover gaan?

Ook met de motor op vakantie in Zuidoost-Azië? Kies dan voor een tour van Ride2Discover! Voor meer informatie over de tours die we aanbieden kun je de informatie op onze website bekijken of even contact met ons opnemen. Dat kan per telefoon via +31 (0) 6 111 83 025 of door het sturen van een e-mail.

Contact opnemen Bekijk de tours

INDIVIDUELE EN GROEPS INSCHRIJVINGEN

India - Deze reis is gegarandeerd!
India Traditionele Bergstammen

– NagaLand (Noord India)
– 16 dagen
– Royal Enfield
– Afgelegen dorpen en oude stammen Avontuurlijk
– Pilottour 20 Februari 2021

Lees meer
Indonesie - Deze reis is gegarandeerd!
Vulkanen En Plantages Bali Java Enduro Fun 14 Dagen

– Indonesie
– Vulkanen en plantages
– Bali – Java Enduro Fun
– Vertrek 2 September
– Veel off Road

Lees meer
Sri Lanka - Deze reis is gegarandeerd!
Sri Lanka Cultuur & Natuur Adventure 21 dagen

– Sri Lanka
– Cultuur & Natuur
– Baja 250cc Enduro of Royal Enfield 350cc
– 21 dagen Adventure
– Vertrekdatum 28 November 2020 / 30 Januari 2021 / 27 Maart 2021

Lees meer
Thailand - Deze reis is gegarandeerd!
Noord Thailand 16 Dagen Heel Veel Bochten

– Noord Thailand
– Golden Triangle
– KAWASAKI VERSYS 650cc
– 16 dagen On Road
– Vertrek 6 November

Lees meer

ALLEEN GROEPS INSCHRIJVINGEN

Cambodja
Cambodja Tempels En Jungle 21 Dagen Adventure

– Cambodja
– Tempels en Jungle
– Adventure
– Vertrek 9 Januari 2021
– Veel off Road

Lees meer
Video